Podpoř nás!

Přispěj na provoz Deskozóny i ty! Budeme ti neskonale vděční a získáš speciální odznak.

Profilový obrázek

Gloomhaven

  • Veřejná skupina
  • před 1 měsícem, 1 týden
  • 30

    Příspěvky

  • 77

    Členové

Dotazy k pravidlům

Novinky na Deskozóně Fóra Skupinová fóra Gloomhaven Dotazy k pravidlům

This topic contains 1 hlas and has 0 odpovědí.
1 hlas
0 odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #4325
      Jezevec
      Účastník
      reputace: 168
      Status: Návštěvník

      Ahoj,

      během hraní jsem se setkali se situací na které jsme se úplně neschodli.

      Uvedu příklad: Živouci kostra může útočit na 2 cíle. Nyní je na tahu a jsou dvě možnosti a neschodnem se kterou si zvolí.

      A) zacílí na nejbližšího hrdinu. Zasáhne tedy jeden cíl.
      B) zacílí na hrdinu terý je dál a vyrazí k němu. V tu chvíli získá možnost zaůtočit na dva hrdiny tedy zásáhnout dva cíle.

      Otázka tedy je vo je správne jestli při rozhodovaní upřednostní bližši cíl nebo provést efektivnější útok na vzdálenější cíle a  zasáhnout oba dva.

      dík za odpověd 🙂

You must be logged in to reply to this topic.

Popis

Skupina k deskové hře Gloomhaven. Ptejte se na cokoliv co vás zajímá.

Správci skupiny

Profilový obrázek
Kubrt
@kubrt
Profilový obrázek
martannen
@martannen

Média skupiny

Skupiny

Děkujeme za vaši podporu!

Podpořte nás na Patreon